1. Lineage2-Info - Twoje kompendium wiedzy o Lineage 2 Community Forum
  2. Lineage 2
  3. Ogólne

Pytanie L2

Rozmowy ogólne na tematy związane z grą Lineage 2 lub tematyka.

4 Replies 1,793 Views Last Updated on 3 years ago

swiezak555


Newbie

#1

Napisał w 3 years ago

Witam, nie wiem czy dobrze trafiłem, ale jestem świeży w tym temacie i chciałbym się dowiedzieć czy oficjalny serwer L2 jest płatny czy za free, znalazłem na głównej stronie "Play truly free now" ale nie wiem czy to nie jest tylko jakiś okres próbny. Byłbym wdzięczny za odpowiedź, pzdr.

Posty: 2

Dołączył: 30.11.11

spiriti


Newbie

#2

Napisał w 3 years ago

Masz wszystko na forum w kilku tematach.
W skrócie: Tak Lineage 2 jest już free dla wszystkich.
Na Lineage2.com. możesz już (za kilka godzin dosłownie) grać na nowej kronice ale na serwerach amerykańskich.
Sugeruje poczekać na http://Lineage2.eu, gdzie powstaną serwery europejskie, w tym polski serwer.

Posty: 22

Dołączył: 08.11.11

swiezak555


Newbie

#3

Napisał w 3 years ago

Dzieki stary za info, a wiesz ile moze potrfac stawianie tych sererow ?Smile

Posty: 2

Dołączył: 30.11.11

spiriti


Newbie

#4

Napisał w 3 years ago

12 godzin

All servers will be down for maintenance on Wednesday, November 30, 2011 at 5am PST / 7am CST / 8am EST / 12pm UTC/GMT. Estimated downtime is approximately 12 hours.
link

Posty: 22

Dołączył: 08.11.11

ruusshheerr


Newbie

#5

Napisał w 3 years ago

dorbze licze ze dzis 14 albo 15 startują? gdzie sie trzeba zarejestrowac? klient z l2.ru moge zupowac do ich wersji czy nie bardzo musze sciagac na nowo? bo u mnie te 8gb to az 3 godziny a prace koncze pozno;/

Posty: 1

Dołączył: 29.11.11

Skocz do forum:
5 users are online
0 member and 5 guests