Nikopol ja mam 3/4 tłumaczenia, ale jestem po formacie i mursę ściągnąć word'a... Po za tym mało czasu mam. Do końca lutego postaram się Ci wysłać na maila artykuł.
Otóż to chciałem sie dowiedziec gdzie najlepiej expic Spoilem , żeby to mu wyszło na korzyśc z matami . Jak wiadomo nie z każdego moba lecą M.ore czy Animal bone
Najlepiej zatrzymać się na 25-26 levelu zrobić sobie qest na pk i chodzić z tym stworkiem, a co do miejsc to koło dion z HobGoblinów - M. ore, na orkowej wyspie z Kasha Dire Wolf - CBP, koło Exeqtion Ground ze Spectorów - steel i drop klucze 2 grade. No to są najciekawsze spoilowiska moim skromnym zdaniem
Otóż to chciałem sie dowiedziec gdzie najlepiej expic Spoilem , żeby to mu wyszło na korzyśc z matami . Jak wiadomo nie z każdego moba lecą M.ore czy Animal bone smiley
Z góry wielkie dzięki za odp. Pozdrawiam
To pytanie ze tak powiem jest bardzo nie na miejscu . Bo na kazdym serwie spoilem sie inaczej zarabia(drop/spoil raty) kolejna sprawa to to ze wszedze moze byc inna drop lista.
Ale moze teraz powiem co ja uwazam . Hmm spoilem sie nie expi tylko spoiluje to raz ,dwa proponuje spoilowac sop a reszte matow pozyskiwac z manora najbardziej potrzebny spoil jest po 60 lvl kiedy jest potrzebny do spoilu kluczy i recek . To tyle mojego ;]
Otóż to chciałem sie dowiedziec gdzie najlepiej expic Spoilem , żeby to mu wyszło na korzyśc z matami . Jak wiadomo nie z każdego moba lecą M.ore czy Animal bone smiley
Z góry wielkie dzięki za odp. Pozdrawiam
zrob sobie q (niewiem jak on sie tam zwie) i podbij lvl do okolo 45 zrob se profke i zakup full plate'a i yakse i siedz w catacumb of branded tam sopy leca ze spoila i jakies inne maty cpb suede i jakies jeszcze.
sopy sie bardziej oplaca niz m ore, a bone gdyz na servie jakim gram (epi interlude) sop stoi 50-65k a m ore jakos kolo 20k o a bone nie wspomne bo tego sie nie oplaca selac, lepiej zbierac na krafcenie^^
PS po lewej stronie masz zakladke poradnik spojlera (matsy), zagladnij tam P
pozdro
ehh to moze ja wytlumacze ... Q RepentYourSins polega na wykonaniu prostego zadania (czyli tego Q) , potem zaniesieniu matsow do kowala ktory nam stworzy tego stworka ( SinEatera). zmywanie grzechow (cleaning pk) polega na przywolaniu W/W stworka i zabijaniu mobow, sin eater zabiera 100% expa. Gdy wykoksisz dziada lvl/kilka leveli odnosisz go do npca od ktorego brales Q a on wzamian oczyszcza grzechy (potem sin eater zosaje w inv. wiec przy nastepnym Q na pk nie musisz znowu zbierac matsow)
oczywiscie jesli nie wlozysz sin eatera do wh zanim zmienisz subke przepadnie ci stworek. ( Q znika przy zmianie subki, sin eater tez jesli bedzie w inventory)
Wydaje mi sie ze Zwierzatko SinEater( jakkolwiek sie nazywa) nie jest tu dobrym rozwiazaniem, bynajmniej nie najlepszym ze wzgledu na to ze pozera ogromne ilosci jedzenia, musisz wiec przygotowac sie na spory wydatek.
Jezeli chodzi o exp polaczony z dobrym spoil dropem to proponuje na lvl 40+ wybrac sie do Cata Branded na spoil SoP,kosci,CBP.
Generalnie najlepiej luknac do Drop Calculatora i poszukac co,gdzie i jak.
(na nie ktorych serwerach drop moze sie nieco roznic od siebie takze najlepiej samemu sprawdzic)
P.S. Od zawsze wiadomo ze najdrozszymi matsami na rynku sa SoP,CBP i Ori ore
Glupcy sa pewni siebie, ludzie rozsadni pelni watpliwosci...
ja , jeżeli mam zarabiać idę do lokacji obok Crypt of Discarge z mobów o nazwie Grave Robber Rangeri Grave Robber Scout spoiluje Oriharukon Ore i Steel , idzie na tym nieźle zarobić.
Tu masz linki gdzie znajdują się dane moby :
Grave Robber Ranger : http://lineage.pm...anger.html
Grave Robber Scout :http://lineage.pm...scout.html
PS : ze Scoutów spoiluje OO a z Rangerów Steel
Człowiek sam w sobie nie jest słaby, odczuwa słabość poprzez swoje słabości.
Negotium - Bishop.-80lv.
mam spoijla na 54 levelu i kto wie gdzie moge nim dobrze pospoilowac ,do tego maga orca zabieram 53lvl i ludzia prppehta 45 lvl .Kto moze podpowiedziec bardzo prosze..
54 lvl Frozen labirynt. I Oba Questy ktore sa na spocie. Przy czym 1 sie robi tylko w nocy. Questy są powiazane i aby dostawac matsy z drugiego, nie tylko kase, musisz zrobic ten pierwszy w nocy. Z mobow, ze spoila - kości, o.ore, asofe z Questa CBP i stal.
Co do głównego tematu: Najlepszy spoil jest na: WOA - SoP. Mold Hardener, EWA. Z Watchmanow. Oka HP3 ale z WP na łuki czyli mały p.def. Oraz na HSie. HS to wręcz raj dla spoila. DMP, M.Ore, metalic theard, CL, Enria, EAA. WoA od 70 z MJ Heavy setem i Elysianem z healtyem sam spoil daje rade. Podobnie na HS ale tam z kolei resist shock wymagany. Spoil tak naprawde zaczyna zarabiac po 70tce A wtedy z SE na plecach.... miodzio No chyba ze ktos ma Clan Hall w Goddard, czy na HSie.... to juz lepiej byc nie moze
Trickster - Egzequtorka
Klan - Wilcze Stado
Serwer - Luna